Försäljning av fastighet i Spanien

Försäljning av fastighet i Spanien


Prisvärdering

Om du vill, gör vi en gratis muntlig värdering på din lägenhet. Priset beror på många saker, husets skick, läge, och priserna i allmänhet på bostadsmarknaden. Köparna är mycket pris- och kvalitetsmedvetna. Om priset är rätt, kan försäljningen ske mycket snabbt. Rätt prissättning är en mycket viktig del av försäljningen. Om det begärda priset är för högt, kan huset stå osåld på marknaden under en lång tid. Vi besluter tillsammans försäljningspriset och lyssnar förstås på synpunkter om försäljningspriset.

Annonsering

Vårt företag har idag 14 samarbetspartners på Costa Blanca, 5 i Finland och dessutom deltar vi i branschens mässor som anordnas i de nordiska länderna. Efter att vi har gjort ett försäljningsavtal meddelar vi alla byråer om försäljningsobjektet, så vår kundkrets är mycket stor.

Våra hemsidor

Sajten har mer än 1000 besökare varje vecka. Här hittar du information om bostäderna/lägenheterna , var objektet ligger och en massa bilder . Dessutom har vår hemsida en mängd annan information t.ex. om klimat, rekreationsmöjligheter och om Costa Blanca-området och Torrevieja.

Databas om köpare

Vårt företag har i sin databas ett register över potentiella köpare som har besökt oss på vårt kontor eller kontaktat oss till exempel per telefon eller via e-post. När rätt objekt hittas, informerar vi köparna. Vi skickar ett nyhetsbrev över alla våra nya objekt till de kunder som har registrerats i vår databas. Nyhetsbrevet skickas var tredje månad.

Försäljningskylt

Normalt sätter vi ut en försäljningsskylt utanför lägenheterna, med vårt företags kontaktuppgifter. Men om du vill ha tyst försäljning av din bostad , är det naturligtvis också möjligt. Därför kommer vi varje gång överens med ägaren om hur vi jobbar. Försäljningskylten hjälper försäljningen eftersom kunder som söker bostad ser att objektet är till salu och begär information av oss.

Contact us!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.